Днями знахабнілий водій маршрутки вів свій транспортний засіб по тротуару однієї з львівських вулиць та звуковим сигналом намагався розігнати пішоходів. Зухвалу поведінку кермача обурені мешканці зняли на відео та опублікували в соціальній мережі.

Патрульні притягнули до відповідальності водія маршрутки, порушення якого виклали в інтернет

Патрульні притягнули до відповідальності водія маршрутки, порушення якого очевидці опублікували в інтернеті Вчора, в одній з соціальних мереж опублікували відео, на якому водій маршрутного транспортного засобу їде по тротуару та сигналить людям, щоб ті розійшлися. Така поведінка обурила дописувачів і вони звернулися до управління патрульної поліції, щоб притягнути водія до відповідальності. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області встановили особу порушника, приїхали до нього, та за результатами розгляду справи про адміністративні правопорушення винесли на нього постанову. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 255 гривень. #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Woensdag 18 september 2019

17 вересня львів'яни могли спостерігати нечувану картину, коли маршрутка їхала тротуаром та розганяла людей. Водій громадського транспорту сигналив перехожим, аби ті звільнили йому місце для проїзду. Мешканці міста опублікували відповідний допис у мережі та пожалілися в управління патрульної поліції, щоб притягнути водія до відповідальності.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області встановили особу порушника, приїхали до нього, та за результатами розгляду справи про адміністративні правопорушення винесли на нього постанову. Тепер горе-водій змушений виплатити штраф у розмірі 255 гривень.

Нагадаємо, що маршрутки розвалюються на частини: у Запоріжжі показали, що можна знайти на дорогах.

Як повідомляв портал Знай.ua, автобус зіткнувся з маршруткою № 560 "Одеса — Білгород-Дністровський" сьогодні вранці.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові створили петицію, згідно якої містяни просять обмежити рух транспорту в часи пік на ділянці трамвая №8 від Академії мистецтв до площі Соборної.