У Львові знову пікетують невдоволені містяни. Цього разу активні жителі міста зібрались під стінами Львівської обласної державної адміністрації.

Акція, яку сьогодні, 17 вересня, організували а вулиці Винниченка, 18, носить назву "Об’єднуємось проти свавілля Прокуратури Львівщини!". До пікету долучились активісти ГО «Українська спілка учасників АТО», ГФ «Рабів до раю не пускають», ГО «Шквал» та Нацкорпусу.

Люди вимагають, аби в прокуратурі надали звіт про всі резонансні та нерозкриті справи міста. У анонсі акції вказали: "Досить терпіти прокурорське свавілля – вимагаємо негайного публічного звіту з усіх резонансних справ".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Минулого разу обурені львів'яни зібралися під стінами прокуратури з вимогою посадити за грати чиновників Львівської міської ради на чолі з мером міста. Як повідомляли очевидці, на вулиці перед прокуратураю посадовці розкидали димові шашки. Ймовірно, для того, аби розігнати розгніваних містян та активістів.

Нагадаємо, що днями у Львові постраждало майно працівника Львівської міської адміністрації.

Як повідомляв портал Знай.ua, справжній переполох був у одному з львівських вишів через повідомлення про замінування.

Також Знай.ua писав про те, що львів'яни зібралися під стінами обласної прокуратури та розпочали "Акцію проти прокурорського свавілля у Львові!".