Днями у Львові постраждало майно працівника Львівської міської адміністрації. Про інцедент було одразу повідомлено в правоохоронні органи для офіційного фіксування за даним фактом.

Невідомі зловмисники підпалили обшивку вхідних дверей Сергія Кубелко - співробітника департаменту "Адміністрація міського голови" при Львівській міській раді.

Сергій Кубелко повідомив співробітників поліції про даний випадок та написав відповідну заяву. У Правоохоронних органах наразі виясняють всі обставини підпалу та намагаються встановити особи зловмисників.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Сам чиновник не виключає, що причиною підпалу є, ймовірно, його професійна діяльність.

Директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко коментує: "Якщо не будуть розслідувані попередні випадки безчинства щодо працівників мерії, і ті, хто це робив, й далі почуватимуть себе безкарно, то подібні випадки повторюватимуться знову".

Нагадаємо, що львів'янин Руслан Ковальчук шукав роботу на відомих українських сайтах, а зараз - він предендент на посаду заступника міністра освіти.

Як повідомляв портал Знай.ua, новим заступником Маркіяна Мальського стане підприємець Юрій Холод

Також Знай.ua писав про те, що під будівлею Львівської прокуратури пікетують люди