Цілих 4,6 мільйона гривень не потрапили до декларації екс-директору Львівського бронетанкового заводу.

Національне антикорупційне бюре висунуло екс-чиновнику підозру у внесенні недостовірної інформації у декларації про доходи.

Стало відомо, що чоловік "забув" внести до своїх декларацій за 2016-2018 роки доходи на суму, яка сягає близько 4,6 мільйона гривень. Екс-директор львівського бронетанкового заводу не задекларував квартиру у Відні і не вніс відомості про компанію, яка зареєстрована в Белізі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Своє розслідування Національне антикорупційне бюро розпочало ще в серпні 2017 року. Наразі бюро вже повідомило про підозру колишнього директора.

У 2015 році колишній чиновник фігурував у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Його підозрювали в привласненні 2 млн грн. У прокуратурі повідомили, що ці кошти призначалися для ремонту військової техніки. У жовтні 2015 року суд заарештував екс-директора, призначивши йому заставу в 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрія Максименко затримали сьогодні в Одесі співробітники Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) усвідомлюють - справа щодо "Роттердам+" розвалиться в суді.

Також Знай.ua писав про те, що НАБУ відкрило справу проти Порошенка і Клімкіна