Ще кілька місяців тому львів'янин Руслан Ковальчук шукав роботу на відомих українських сайтах, а зараз - він предендент на посаду заступника міністра освіти.

На сайті НАЗК оприлюднено декларацію 42-річного Руслана Ковальчука як кандидата на посаду заступника міністра освіти і науки України.

За 2018 рік задекларував майже 37 тис. грн зарплати на посаді заступника директора у Жовківській філії ДП «Укрветсанзавод» та майже 32 тис. грн допомоги з безробіття, отриманої у центрі зайнятості.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Кандидат родом з міста Яремче Івано-Франківської області, але офіційну реєстрацію має у місті Самбур на Львівщині.

Руслан Ковальчук отримував освіту у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології. потім отримував додаткову вищу освіту: у Львівському університеті бізнесу та права, Львівському регіональному інституті держуправління НАДУ при президентові України, Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління і у Переяслав-Хмельницькому державному педуніверситеті.

Працював асистентом кафедри в Львівському ветеринарному університеті, викладачем кафедри ветсанекспертизи Національного університету біоресурсів і природокористування.

У 2009-2013 роках, при міністрові освіти Дмитру Табачнику, був виконавчим керівником апарату Державної акредитаційної комісії України.

У 2017-2018 роках працював заступником директора, в.о директора Жовківської філії Державного підприємства "Укрветсанзавод". У 2019 році ­­ – засновник, керівник зареєстрованого у Львові ТзОВ Агенція "Е-стаді", видом діяльності якого вказана допоміжна діяльність у сфері освіти.

Нагадаємо, що Зеленський провів офіційну зустріч з олігархом

Як повідомляв портал Знай.ua, які кадрові зміни очікуються в структурі МВС найближчим часом

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли усе про нового міністра юстиції