У п'ятницю, 13 вересня, пікетувальники вийшли на проспект Шевченка. Львів'яни зібралися під стінами обласної прокуратури та розпочали "Акцію проти прокурорського свавілля у Львові!".

Про цю новину повідомили на сторінці громадської організації "Варта 1" в інтернет-мережі "Facebook".

Один з очевидців повідомив, що працівники прокуратури кинули в натовп димові шашки, ймовірно, для того, аби розігнати пікетувальників. Як сказав користувач мережі,- "потім будуть говорити, що їи нема чим дихати".

Люди збунтувалися проти неефективної роботи працівників прокуратури міста. Головним питанням події є те, чому досі не сіли на лаву підсудних мер міста Львова Андрій Садовий та його посіпаки.

Як повідомляє користувач, за останні 5 років співробітники міської прокуратури не виконали своєї роботи по затриманню очільника міста та його команди через отримані ними квартири. а зараз вони розкидають на вулиці димові шашки. Висновком відео стало те, що багатьом львівським служителям закона місце за гратами.

Нагадаємо, що мешканці скаржаться на купи сміття посеред вулиць Львова

Як повідомляв портал Знай.ua, 11 вересня, обурені мешканці села Жураки Богородчанського району, приїхали в Івано-Франківськ.

Також Знай.ua писав про те, що львів'яни виступають проти сміттєпереробного заводу