Стало відомо, що новим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського стане львівський підприємець Юрій Холод.ВІдповідне рішення сьогодні, 13 вересня ухвалили на засіданні Кабінету Міністрів.

18 липня Юрій Холод подав декларацію, у якій вказав, що проживає в Рудному та володіє спільною власністю - будинком на 501,9 квадратні метри. Також він написав, що має частку у АТ "букова Гора". Від заняття підприємницькою діяльністю він задекларував 1,4 мільйонів гривень, 1,3 мільйонів гривень готівки, 35 тисяч доларів та 15 тисяч євро.

Юрій Холод є засновником деревообробного підприємства "АТ Букова гора", зареєстрованого у Стрию на Львівщині, яке перебуває у стані припинення.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писалося раніше, на початку вересня Іван Собко та Тарас Грень подали документи на посаду заступників голови Львівської ОДА. Також наприкінці серпня Мальський призначив своїм першим заступником Василя Лозинського, який раніше працював в ЛОДА.

Нагадаємо, що львів'яни зібралися під стінами обласної прокуратури та розпочали "Акцію проти прокурорського свавілля у Львові!".

Як повідомляв портал Знай.ua, після відставки керівника управління архітектури та урбаністики Юліана Чаплінського посада головного архітектора Львова стала вакантною.

Також Знай.ua писав про те, що троє львів'ян зайняли посади міністрів України