Сьогодні, 10 вересня, відбулося засідання сесії Львівської обласної ради, у якому брали участь депутати, які розглядали звіт про роботу заступника голови ради Володимира Гірняка. Сам заступник на засіданні присутнім не був, адже, як він повідомив телефоном першому заступнику голови Львівської облради Андрію Білоусу, знаходився на лікарняному.

Депутати майже одноголосно розкритикували роботу Володимира Гірняка.

"Не може голова працювати добре, а заступники погано, чи навпаки. Я був вкрай незадоволений, що заходи в частині реорганізації бюджетних установ проводили під вигуки «Ганьба». Людей треба бачити і чути. Я вважаю, що не найкраще працювали заступники голови Львівської облради",- зазначив депутат Ярослав Качмарик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Щодо моніторингу господарської діяльності комунальних установ була створена комісія. Керівником був Гірняк. Ми побачили, що є видатки, які не виконують своєї соціальної функції. Пропонували провести міжнародних аудиторів. Були підготовлені технічні завдання і готувалися тендерні процедури. Однак, це відтермінували і причиною був керівник цієї групи. Ми б могли сьогодні мати точнішу інформацію щодо утримання комунальних установ. Ця ділянка роботи була незадовільною",- висловився голова бюджетної комісії ЛОР Олег Домчак.

Остаточний аналіз роботи Володимира Гірняка провели за допомогою голосування. За незадовільну роботу заступника проголосувало 53 депутати.

Нагадаємо, що у Сосниці на Львівщині продовжують блокувати російське вугілля

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни виступають проти сміттєпереробного заводу

Також Знай.ua писав про те, що новий автобус у Львові запустять вже з 16 вересня