Під час розгляду цивільної справи щодо права власності та матеріального відшкодування у Апеляційному суді Львова суддям було на що подивитися та де з чого почудуватися.

Апеляційний суд розглядав цивільну справу за апеляційними скаргами на заочне рішення Франківського районного суду про визнання права власності та відшкодування моральної шкоди. У судовій залі була присутня жінка, яка приходилась матір'ю відповідачеві, але жодного відношення до слухання не мала.

Після оголошення рішення, жінка раптово вискочила на лавку в останньому ряду, викрикуючи, принесеним нею розкладним ножем порізала собі руки так переступаючи лавками по рядах, закривавленими руками кинулась на секретаря судового засідання, намагаючись вискочити у вікно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Через інцидент суд припинив будь-який розгляд будь-яких справ станом на 6 вересня. На місце події були викликані працівники поліції та невідкладної медичної допомоги.

Нагадаємо, що на території Польщі загинула 26-річна жінка з Львівської області

Як повідомляв портал Знай.ua, Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило, що у Львові спалахнув ліфт.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові обговорили питання будівництва готелю Hilton