Один із дитсадків Львова потребує негайного ремонту. Тут протікає дах, а стіни вкриті грибком. Це не ті умови, в яких можуть перебувати та навчатися львівські діти.

Небайдужа львів'янка привела свою дитину до садочка, та побачила зовсім неприйнятні умови для дошкільного навчання своєї дитини. Стіни повністю вкриті грибком, що є шкідливим для маленьких легень. Тому вона зробила спробу привернути увагу міста до проблем дитячого закладу.

Уляна Михальчук звернулась на "Гарячу лінію міста Львова" з проханням навести лад у дошкільному закладі № 106.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Привели дитину в садочок № 106, місто Львів, а там от таке: дах тече, стіни з грибком. Завідуюча з першої зустрічі готує батьків до збору коштів бо треба ремонт.
Треба, звісно! Бо діти тим дихають! Дах ремонтують, решта – "спільними зусиллями". Тільки ж державні заклади має обслуговувати держава! Чи як? Розумію, коштів треба багато, певні моменти можуть вирішити батьки але ж… не такі глобальні",- написала львів'янка у Фейсбук. А також додала шокуючі світлини з садочка.

Нагадаємо, що батьки стверджують, що у дитячому садочку повна антисанітарія

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі вже зараз починають приймати в садок нових малюків, але не всі з них зможуть потрапити в заклад.

Також Знай.ua писав про те, що філія київської Школи Світла” відкриє свої двері першокласникам – мешканцям містечка.