Як повідомили у Нацполіції Львівщини, українка була вбита на території Польщі. За попередньою інформацією, вбивство сталось наприкінці серпня у одному з Польських міст.

Українські та польські співробітники поліції працюють пліч опліч, аби розкрити злочин, який стався на території іншої держави. У місті Сохачев було вбито мешканку Львівської області.

Як стало відомо, загиблій було 26 років. Правоохоронці розшукують українця, який, ймовірно, є вбивцею жінки. У поліції Польщі розповіли, що після скоєння вбивства чоловік повернувся на Україну.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Польські правоохоронні органи звернулись до Національної поліції України з проханням допомогти у викритті зловмисника. Наразі поліція обох країн працює пліч о пліч, аби знайти та затримати вбивцю.

Українці забезпечують 20% зростання економіки Польщі
громадяни України, які працюють у Польщі, забезпечують 20% економічного зростання у частині пропозиції цієї країни. Про це повідомив заступник директора Департаменту економічного аналізу Національного банку Польщі Яцек Котловський. За його даними, наразі 4-5% усіх, хто працює в Польщі, є українцями.

Нагадаємо, що в Польщі трагічним чином загинув 25-річний ветеран АТО родом з Тернопільської області.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 серпня правоохоронці змогли затримати підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хриненко.

Також Знай.ua писав про те, що 7 липня одразу після завершення чемпіонату Європи, спортсменка загинула в Польщі.