У мерії Львова наполегливо рекомендують не відвідувати заклади громадського харчування, які належать депутату Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Григорію Козловському. Таке прохання мотивують хронічною несплатою податків до бюджету міста.

У департаменті економічного розвитку повідомляють, що три громадські заклади Львова ухиляються від сплати податків: "Королівська пивоварня", "36 По", "Кабінет". як кажуть посадовці Львівської міської ради, податки є основним важілем в утворенні бюджету міста. Вони дають змогу ремонтувати дороги, садочки, школи в місті.

"У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють не чесно по відношенню до інших підприємців та мешканців Львова",- говорять у департаменті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також співробітники департаменту висловлюють подяку тим підприємцям, які розуміють важливість податкового збору, та вчасно вносять кошти до міського бюджету, сприяючи розвитку Львова.

Нагадаємо, що глава Офісу президента Андрій Богдан отримав майже удвічі більше за Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, «Кешбек для споживача» суттєво підвищить відповідальність бізнесу перед споживачем

Також Знай.ua писав про те, що з січня по липень 2019 року до державного бюджету від розмитнення авто на "євробляхах" надійшло 7,084 мільярдів гривень.