Провокатори Львова ніяк не заспокояться. Історії з обмальвуванням пам'ятників стали повторюватися. Навіть колір фарби ніхто не змінював.

Цього разу "жертвою" вуличного вандалізму став радянський військовий меморіал, який розташований на Пагорбі слави у Львові.

Учетвер, 5 вересня, на військовому меморіалі радянських часів було помічено написи, зроблені червоною фарбою. На металевій меморіальній зірці із зображенням серпа і молота з’явився надпис “Окупанти” і “Комунізм”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз правохоронці намагаються встановити особу зухвалого зловмисника.

Пагорб Слави – це військовий цвинтар, заснований російською владою у 1914–1915 рр. Цвинтар є пам’яткою історії, археології та мистецтва місцевого значення. Тут поховані солдати, загиблі у Галицькій битві 1914 р. У 1952 р. тут споруджено Меморіал воїнів Червоної Армії (арх. А. В. Натальченко, Г. А. Швецько-Вінецький та І. О. Персиковий).

Минулого тижня невідомі намалювали червоною фарбою радянські символи на пам'ятнику Степану Бандері. На художні витвори львівських вандалів досить оперативно зреагували комунальники та швидко відчистили пам'ятник.

Нагадаємо, що львів'яни виявили вранці символ радянського союзу, що був зображений на підніжжі постаменту Степана Бандери.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі невідомі познущалися над меморіальним комплексом Скорботної Матері.

Також Знай.ua писав про те, що фотограф вирішив зняти на камеру скульптуру, яка розташована над мерією Одеси.