Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині зафіксовано випадок небувалого кощунства: руйнують меморіальні хрести.

У місті Самбор, що на Львівщині, встановлені меморіальні хрести на місці розстрілу членів УПА. Памятки знаходяться поруч із єврейським кладовищем.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сьогодні, 21 серпня, на порталі оперативних новин "Varta1" повідомили, що дехто руйнує християнські символи. За попередніми даними, хрести руйнують представники організації "Автономний опір". "Наразі вже повалили один хрест і збираються руйнувати другий",- говорять на порталі..

Справа в тому, що єврейська громада хоче впорядкувати свої поховання та демонтує меморіальні хрести, які знаходяться неподалік єврейських захоронень. Про це повідомив місцевий активіст Руслан Поливко.

Нагадаємо, що відомий у Вінниці громадський активіст Олександр Шемет закликає містян підтримати його петицію про публічне покарання для вандалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Запоріжжям невідомі поглумилися над історичним меморіалом: жителі обурені, написи дуже сороміцькі.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці, хлопець, у стані наркотичного сп’яніння, прийшов на кладовище, і розкопав руками могилу померлої жінки.