Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Комунальники Львова активно слідкують за станом міських пам'ятників. Це видно із швидкої реакції комунальних служб на випадок вандалізму, що стався сьогодні у місті.

Львів'яни виявили вранці символ радянського союзу, що був зображений на підніжжі постаменту Степана Бандери. Знак серпа і молота був намальований на камені червоною фарбою, очевидно з балончика. Ранкова знахідка викликала обурення серед місцевих небайдужих жителів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але вже станом на 10:30 Бандеру було відмито від нічної наруги. Оперативна робота комунальників приємно вразила містян.

Нагадаємо, що пам'ятник лідерові Організації українських націоналістів (2003-2007) встановили на вулиці що названа на його честь з 1992 року. Вулиця є однією з основних магістралей, сполучає центр міста з залізничним вокзалом. Автори монумента — скульптор Микола Посікіра та архітектор Михайло Федик.

Нагадаємо, що у Львові невідомі поглумилися над відомим пам'ятником Степану Бандері

Як повідомляв портал Знай.ua, вражаючий до сліз пам'ятник з маленькою кришталевою дитиною, що гладить по голові і заспокоює матір, яка вбила його, встановлено в Словаччині

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові сьогодні відзначать День пам’яті захисників України