Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проблема свавілля водіїв, які паркують свої автомобілі у непризначених місцях, гостро стоїть серед борців з порушеннями.

Так, на сторінці "Муніципальна варта" у Фейсбук виклали відповідний фотозвіт.

Борці за справедливість на дорогах зафіксували порушників на папері та за допомогою евакуатора прибрали неправильно припарковані автівки на штрафмайданчики.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

До фотографій додали допис: "Машини порушників паркування» збирали «на вихідних спільно з патрульною поліцією на проспекті Свободи".

У коментарях дехто вказав, що такі дії треба проводити цілодобово, на що одразу відповіли: " Це Ви так вважаете , а от депутати міської ради думають що цього робити не потрібно і вже на ДВОХ СЕСІЯХ не затвердили виділення коштів на ЗАРПЛАТУ !!!!!!".

Нагадаємо, що вчора у Харкові вантажівка залишилась без колеса.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові планують перекроїти проспект Чорновола

Також Знай.ua писав про те, що у Львові новопридбані евакуатори повернуть постачальнику.