Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Новий шлях оптимізації безкінечних черг придумали на пунктах пропуску Львівщини. Новий проект обіцяють повністю розробити до кінця цієї осені.

Йдеться про запровадження нової онлайн-системи, яка дозволить обрати собі визначену годину для перетину кордону. Це допоможе заощадити час і покращити інфраструктуру.

Кожного дня через пункт пропуску Краковець проходить до трьох з половиною тисяч автомобілів, а ще - 150 автобусів і понад чотириста вантажівок. Загалом щодня кордон тут перетинають близько 12 тисяч людей. Такий об'єм транспорту викликає безкінечні черги на кордоні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Один з водіїв, що перетинав кордон, так прокоментував ситуацію: "Якщо поляки працюють, черга їде нормально. Якщо не працюють, то не їде. Якщо їдуть великі черги, коли на вихідні люди їдуть з роботи, повертаються додому, то черги великі".

Директор департаменту міжнародної технічної допомоги Роман Шепеляк розповів: "Для людей, які їдуть на відпочинок, для людей, які їдуть по бізнесу, на якийсь певний проміжок часу. Для того, щоби вони могли максимально зручно зареєструвати себе у своєму, наприклад, смартфоні. Там для того буде створена спеціальна програма".

Про вартіть послуги поки що не йдеться. Як і не повідомляється про дату втілення проекту у життя.

Нагадаємо, що в мережі випливли скандальні деталі митних схем в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям, які не розмитнили своє авто, доведеться заплатити шалені суми штрафів

Також Знай.ua писав про перелік головних помилок водіїв, коли їх зупиняють поліцейські