На Львівщині невідомі намагалися підірвати тюрму.

Про це повідомляє інформаційний портал " Depo.Львів".

У п'ятницю, 30 серпня о 19:43 на телефон 102 Миколаївського відділу ГУ НП у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування виправної колонії № 50 за адресою Миколаївський район, село Заклад.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Анонімні мінувальники не висунули будь-яких вимог, щодо скасування вибуху. Правоохоронці оперативно встановили особу, яка надала неправдиву інформацію.

Нагадаємо, що за попередніми висновками експертів, будинок по вулиці Грушевського у Дрогобичі, який був зруйнований від вибуху, ймовірно, обвалився через неправильно збудовані підпірні стіні.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Одещині водолази дістали з води річки Дунай тіло потопельника.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі чоловік і його собака потрапили у комунікаційний колодязь.