Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині продовжують фіксувати спроби хабарництва для перетину кордону.

У прес-службі Львівського прикордонного загону повідомили, що за останню добу правоохоронці зафіксували три спроби пропозицій неправомірної вигоди при перетині кордону.

Прикордонникам Львівського загону дати хабара спокусилися громадяни України та Польщі на міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Рава - Руська" та "Грушів".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через закінчення терміну дії страхового поліса "Зелена карта" та задля безперешкодний перетин державного кордону на території Львівщини вони запропонували грошову винагороду у розмірі 50 польських злотих, 500 та 200 гривень.

За фактом пропозиції щодо надання неправомірної вигоди прикордонники повідомили працівників Національної поліції.

Дії правопорушників розцінили за ст.369 Кримінального Кодексу України. Їм загрожує адміністративна відповідальність.

Керівництво Львівського прикордонного загону звернулося до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної
прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Нагадаємо, що у Львові затримали викладача ВУЗу за отримання хабара

Як повідомляв портал Знай.ua, начальник Івано-Франківської митниці виявився злісним корупціонером

Також Знай.ua писав про те, що співробітник поліції поклав у кишеню 12 тисяч доларів.