Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Укртрансбезпеці Львівської області панувала налагоджена схема з отримання неправомірної вигоди, яку постійно отримували представники керівної ланки.

Вони надавали дозвільні документи на міжнародні вантажні перевезення.

Співробітники Укртрансбезпеки Львівської області штучно створили дефіцит на дозвольні документи та пропонували купити згоду на перевезення вантажу за гроші.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чиновники сміливо поповнювали свій бюджет незаконним способом та закривали очі на факти порушення перевізниками чинного законодавства.

Під час обшуків співробітниками СБУ у скандальних чиновників було вилучено великі суми готівкою та документацію, що підтверджує їх незаконну діяльність.

Нагадаємо, що у Львові затримали викладача ВУЗу за отримання хабара

Як повідомляв портал Знай.ua, в офісі президента України Володимира Зеленського почали підготовку законопроектів, які встановлять порядок повідомлення про корупційні правопорушення.

Також Знай.ua писав про те, що начальник Івано-Франківської митниці виявився злісним корупціонером