У селі Куровичі Золочівського району Львівської області, родині загиблого бійця АТО спалили конюшню та сарай.

Жінка з дітьми раніше жили у тісному будинку. А потім благодійники купили її родині трикімнатне житло. Переїхавши туди, родина почала отримувати регулярні погрози. А потім їм підпалили майно.

Родина у відчаї. Окрім семи дітей жінка доглядає хворого батька. Тому те господарство, що лишилося вони з дітьми охороняють по черзі.

Пожежу побачила дитина господині. Забігла до хати і почала кричати, що горить сарай. Вогонь був дуже потужний. Очевидно, що підпал навмисний.

Сьогодні на подвір'ї господині як після урагану. Свійські тварини розгулюють на попелищі. Вогонь знищив дрова на зиму, дитячі речі, знаряддя праці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У нас все зерно згоріло. Треба знову купувати птицю. Я у відчаї, що робити не знаю. Сама виховую дітей. У чоловіка після повернення з АТО серце розірвалося", - говорить багатодітна Марія Ракурс.

Жінка не розуміє, кому потрапила в немилість на новому місці проживання. "З сусідами я майже не спілкуюся, так як не бачу їх. Я не конфліктна людина, не люблю сваритися. Справ вдома в мене вистачає. Тому не розумію, кому заважаю", - скаржиться жінка.

Стіни будинку, де живе родина списані погрозами.

"Я знайшла записку після першої пожежі, розгорнула, а там написано: я тебе попереджав", - розповіла донька жінки.

Сусіди нічого не знають. Говорять, що з родиною не спілкуються, і хто міг влаштувати підпал не розуміють. Підозрілого нічого не помічали.

Марія звернулася до поліції. У Золочівському районі вивчають обставини пожежі, але кримінальної справи ще не відкрили. Родина жінки тим часом потребує допомоги на відновлення знищеного майна.