Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ДСНС Львівщини повідомили, що за останню добу вогнеборці Львова ліквідували дві пожежі на території міста.

Перший виклик надійшов вчора, 14 серпня, о 16:55. Повідомлялося про займання у квартирі на третьому поверсі трьхповерхового будинку на вулиці Куліша, 5. За місцем виклику було направлено 12 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Рятувальникам довелося працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Внаслідок загоряння пошкоджено холодильник та газовий котел.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пожежу повністю ліквідували о 17:15. Причину загоряння не повідомляють.

Друга пожежа виникла вже сьогодні, 15 серпня, о 04:43. Вогонь виник на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вул. Масарика, 3.

З пожежою боролися рятувальники 1-ої ДПРЧ та 3-ої ДПРЧ м. Львова. Оскільки приміщення було сильно задимлене, вогнеборцям довелось працювати у апаратах для дихання із стисненим повітрям.

Загоряння ліквідовано о 05:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м.

Причини займання поки що встановлюється, постраждалих не виявлено.

Нагадаємо, що на Сокальщині до лікарні потрапив 11-річний хлопець з опіками тіла

Як повідомляв портал Знай.ua, палаючий теплохід намагаються загасити пожежні катери

Також Знай.ua писав про те, що львівські вогнебоці боролися зі стихією,- боронили від загоряння місцевий ліс.