Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після страшної негоди, що прокотилася Львівщиною, люди стурбовані наслідками нестримного лиха.

Місто Турка, що на Львівщині, також всуціль залило водою. Фотографії, які фіксують турські вулиці, повні води, виклав у соцмережі Коля Чуб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фотографії сколихнули користувачів мережі, посипалось безліч обурливих, а часом і в'їдливих коментарів з цього приводу.

Дехто навіть застосовував нецензурні слова. В основному люди звинувачують у ситуації неконтрольовану вирубку лісів Галичини, та незаконний і масовий видобуток бурштину. деякі писали про помсту природи за людські діяння.

"Плавайте, лісоруби" , "Вирубуйте далі ліси, копайте бурштин…… Скоро буде не країна, а одна суцільна помийна яма, і судячи зі всього, в недалекому майбутньому…..", "Рубайте далі", "Нема гіршого ворога для України, як самі українці……", "Природа повстала", "Велике співчуття тим людям, яких підтопило. Вони лісу не рубають і бояться щось казати? боячись за своє і своїх рідних життя"

Нагадаємо, що Одеське море на межі катасрофи. Масовий вилов риби спричинив великі проблеми.

Як повідомляв портал Знай.ua, губернатор Красноярського краю Олександр Усс порівняв пожежі з такими природними явищами, як заметіль чи айсберг.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі інспектори прикордонної служби не пустили на відпочинок громадянин з Молдови.