Небезпека продовжує підстерігати водіїв на дорогах Львівщини. За минулу добу у Львівській області сталася низка автомобільних аварій. Про це звітує відділ комунікації поліції Львівської області.

Сталося три ДТП , внаслідок яких потерпілими стали п'ятеро людей. Їм була надана медична допомога.

25 липня у Львівській області трапилася 51 автокатастрофа: 36 з них - у самому місті, 15 - на території Львівщини. Внаслідок трьох автомобільних пригод травми отримали троє водіїв та двоє пасажирів. Медичні служби надали потерпілим необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За наслідками інших аварій складено адміністративні протоколи за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що у місті Дрогобич, що у Львівській області сталася моторошна аварія.

Раніше Знай.uа, повідомляв, що на Львівщині спалахнув автомобіль під час руху

Також портал "Знай.uа" повідомив, що 66-річна львів'янка травмувалася, їдучи громадським транспортом