Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прес-служба Нацполіції Львівської області повідомила, що у Старому Самборі на Львівщині сталася кривава сварка між братами.

Під час конфлікту, що виник між 31 та 32-річними братами, старший брат наніс удар ножем в область живота. Сварка сталася близько 13.00 14 серпня.

Потерпілого з колото-різаною раною черевної порожнини було негайно доставлено каретою швидкої у Старосамбірську лікарню. Лікарі надали кваліфіковану медичну допомогу чоловікові та повідомили про інцедент у Старосамбірське відділення поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Було встановлено, що родичі мешкали в одному будинку.

Наразі триває досудове розслідування. Винуватця ножевого поранення було затримано й повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, що Вінницький апеляційний суд погодилася з вироком місцевого суду, яким жительку Немирівського району було засуджено до п'яти з половиною років позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Деснянському районі Києва чоловік на ґрунті ревнощів вдарив ножем в живіт суперника.

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині колишній алкоголік порізав себе кухонними ножами