Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 12 серпня, у Львові було проведено брифінг, під час якого міський голова Андрій Садовий повідомив, що має намір оприлюднити імена архітекторів, які брали участь у проектуванні скандальних будівництв у Львові та проектували житло, яке не відповідає нормам.

Очільник міста виступив зі словами: «Щоб ці люди були відомі, щоб їх знали підрядники, які їх ніколи більше не залучали, і вони були покарані. У нас в країні відсутня система покарань, у нас можуть покарати того, у кого немає грошей, тому що у кого є гроші він відкуповується. Тому треба в законодавчому полі це зтерти. Зараз ми можемо тільки інформувати людей, щоб не зв'язувалися з такими персонами і не купували квартири в будівельних комплексах, до яких мають відношення аферисти ».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також Садовий наголосив, що люди купували житло знаючи, що у підрядника відсутні документи.

Наразі у Львові є два аварійні будинки, один потребує знесення декількох поверхів, а інший - повного знесення.

Нагадаємо, у Дніпрі "Житлосервіс" збирає за неіснуючі послуги мільйони гривень кожного місяця

Як повідомляв портал Знай.ua , в Реєстрі судових рішень збільшується кількість справ, де фігурує КМДА і Віталій Кличко.

Також портал Знай.ua писав, нещодавно Львів мав намір придбати три евакуатори на умовах фінансового лізингу.