Начальнику відділу Служби автомобільних доріг у Львівській області загрожує позбавлення волі на строк від вох до п'яти років., а також впродовж трьох років обіймати відповідні посади.

30 липня прес-службі прокуратура Львівської області повідомила, що закрила провадження стосовно начальника одного із відділів Служби автомобільних доріг у Львівській області. Він був обвинувачений у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (неналежне виконання службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам).

Внаслідок службової недбалості посадовця значно постраждав державний бюджет, оскільки чиновнк перерахував на користь філії одного із державних підприємств перераховано майже 302 тисяч гривень бюджетних коштів за надання послуг із влаштування систем моніторингу за станом доріг та умовами руху, а офіційна вартість даних послуг значна нижча.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обласна прокуратура повідомила: " Прокурором у кримінальному провадженні пред’явлено цивільний позов до обвинуваченого про відшкодування шкоди, заподіяної злочином, який разом із обвинувальним актом скеровано до Франківського районного суду Львова для розгляду по суті. За вчинене фігуранту загрожує від двох до п’яти років ув’язнення та трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю ".

Нагадаємо, незадоволені якістю доріг українці втомилися чекати

Як повідомляв Знай.uа, капітальний ремонт проведуть на декількох вулицях Львова, тому дорогу на час робіт буде перекрито.

Знай.uа писав, у Харкові викрили системні зловживання з боку керівництва одного з комунальних підприємств.