Мер Львова Андрій Садовий планує створити умови для щотижневого купання безхатьків, щоб вони не відлякували своїм зовнішнім виглядом туристів і місцевих жителів.

Про це повідомляєють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На вулицях міста є така нетипова ситуація, коли на лавках, особливо вранці, відпочивають люди, яким ніде жити (…) Я б хотів, щоб ви продумали можливість для цих людей регулярно — хоча б раз або двічі на тиждень — відвідувати лазню або інші установи, де вони могли б помитися, щоб бездомні були в адекватному вигляді", — сказав Садовий на засіданні виконавчого комітету.

Він додав, що за допомогою з цим питанням можна звернутися до приватного сектору або готелям, які мають SPA.

Нагадаємо, нахабного злодія-домушника виявили у Львові. Горе-зловмисник прийшов на діло зі своїми сходами

Як повідомляв портал Знай.ua, одеські прикордонники виявили двох громадян із Туриччини, які намагалися потрапити на рейс "Одеса-Прага" за підробленими документами.

Також Знай.ua писав, у столиці двоє хлопців вирішили залізти вночі в кафе. Один стояв на сторожі, а другий розбив вітрину кафе.