Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нахабного злодія-домушника виявили у Львові. Горе-зловмисник прийшов на діло зі своїми сходами, підставив під вікно балкону та пішов займатися своїми злодійськими справами.

Незвичні дії незнайомця помітили мешканці багатоповерхівки, де діяв злочинець. Невідомий викликав підозри, і обачні сусіди негайно викликали поліцію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Приїхавши на місце, правоохоронці сильно здивувалися, побачивши на місці події драбину біля балкону та відкрите вікно на першому поверсі. Співробітники поліції проникли в помешкання тим самим способом і спіймали злодія на гарячому.

Зловмисником виявився 29-річний чоловік, який лише рік тому вийшов з в'язниці. Молодик затриманню не опирався, а охоче сприяв служителям порядку, здавши двох своїх спільників. Наврядче це йому допоможе як пом'якшуючий фактор, адже тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Інспектор патрульної поліції Львівській області Сергій Гриценко прокоментував: "З моменту, як я поставив драбину, і до того, як ми вже надягли наручники, буквально хвилина-півтори. Опору не було, і це було несподівано. Працювали люди, яких поліція Залізничного району Львова розшукувала по крадіжках з проникненням".

Нагадаємо, у Києві поліція затримала крадія, який ховався під диваном квартири, яку сам пограбував.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві поліція затримала цілу банду ромок, які нападали і грабували людей серед білого дня.

Також Знай.ua писав, в оселю Миколи Іщенка проникли крадії та винесли цінні речі