Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цієї ночі небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам спіймати злочинця.

Жінка через вікно побачила підозрілого чоловіка, що намагався зняти пластикові ковпаки з колес припаркованого під будинком автомобіля марки Opel.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

33-річна жінка не гаячи часу зателефонувала у поліцію і повідомила про можливе вчинення злочину. Також вона вказала, що чоловік ще знаходиться на місці скоєння злочину.

Правоохоронці одразу виїхали на місце виклику на вулицю Коломийську і застали грабіжника на гарячому. Львів'янка підтвердила особистість злочинця. Ним виявився 44-річний львів'янин. Громадянина затримано.

Справу наразі ведуть слідчі Сихівського відділу поліції.

Нагадаємо, нахабного злодія-домушника виявили у Львові. Горе-зловмисник прийшов на діло зі своїми сходами

Як повідомляв портал Знай.ua, одеські прикордонники виявили двох громадян із Туриччини, які намагалися потрапити на рейс "Одеса-Прага" за підробленими документами.

Також Знай.ua писав, у столиці двоє хлопців вирішили залізти вночі в кафе. Один стояв на сторожі, а другий розбив вітрину кафе.