У Львові місцеві політики вже починають підготовку до місцевих виборів, зокрема – виборів міського голови.

Depo.Львів зібрав інформацію про можливих висуванців, а також намагався розібратися у головній інтризі – чи висуне свою кандидатуру на наступний термін Андрій Садовий.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами чинного мера Львова, його партія починає підготовку до наступних місцевих виборів, які, на його думку, будуть черговими і пройдуть наступного року. На питання про те, чи збирається він знову балотуватися в мери Львова, Садовий відповів, що у нього є "таємний план", але не став вдаватися в подробиці.

Балотуватися могли би Оксана Юринець, яка вже робила це без особливого успіху в 2015 році, або ж нинішній голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин (формально він не в "ЄС", але міг би бути кандидатом від цієї політсили чи самовисуванцем за підтримки братів Дубневичів).

Також у виборах мера може взяти участь успішний львівський бізнесмен Андрій Худо (один із співзасновників "Холдингу емоцій "!Fest") чи його бізнес-партнер Юрій Назарук. Кандидати можуть розраховувати на підтримку будь-якої з рейтингових партій або йти самовисуванцями.

Нагадаємо, що Садовий зробив гучну заяву після виборів: "Маю таємний план", що приховує мер

Як повідомляв Знай.ua, як голосували Притула, продюсер Лорак, Кошовий, Бурмака та інші зірки.

Також Знай.ua писав, що львів'янам пропонують голосувати без паспорта.