Мер Львова Андрій Садовий зробив гучну заяву після виборів.

Про це він сказав в коментарі РБК-Україна.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно голова партії "Самопоміч" прокоментував свій провал на парламентських виборах. Нагадаємо, що дана політсила набрала 0,62% голосів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мер міста пояснив, що риба гниє з голови.

"Той, хто програв вибори, завжди може знайти причини. Але я вважаю, що коли є проблема, то винен керівник. Ми не змогли вибудувати якісну комунікацію і донести виборцям наші думки", — зазначив Садовий.

Він підтвердив своє рішення піти з посади лідера Самопомочі, але в партії він залишається. Нового лідера, очевидно, оберуть на з’їзді, який відбудеться у вересні. Партія починає підготовку до наступних місцевих виборів, які, на думку Садового, будуть черговими і пройдуть наступного року.

На питання про те, чи збирається він знову балотуватися в мери Львова, Садовий відповів, що у нього є "таємний план", але не став вдаватися в подробиці.

Нагадаємо, Кучма "поставив галочку", і звернувся до Зеленському з важливою проханням.

Як повідомляв Знай.ua, як голосували Притула, продюсер Лорак, Кошовий, Бурмака та інші зірки.

Також Знай.ua писав, що львів'янам пропонують голосувати без паспорта.