На Львівщині справа про отруєння у ресторані "Княжий двір" все більше набирає обертів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомлялося раніше, після святкування у згаданому закладі до медиків звернулося вже понад десяток людей з госрим харчовим отруєнням. Людям надали першу медичну домопогу і зараз вони перебувають в лікарні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наразі стало відомо, як коментують ситуацію в самому горезвісному "Княжому дворі". Адміністрація популярного закладу виправдовуються, що справжньою причиною масових отруєнь були страви та напої, які відвідувачі принесли з собою. Мовляв, між співробітниками ресторану і клієнтами заздалегідь була домовленість про те, що відповідальніст за продукти гостей заклад не несе.

Також у ресторані повідомили, що призупинили свою роботу на час проведення розслідування і активно співпрацюють з державними органами, надаючи їмм всю необхідну інформацію для з'ясування причин та умов отруєння.

З таких слів можна судити, що власники та адміністратори реторану щодуху виправдовуються і намагаються перекласти свою вину на плечі самих постраждалих.

Після публікації даного матеріалу до редакції Знай.ua звернулося керівництво ресторану "Княжий двір" із проханням опублікувати їх коментар з приводу резонансного отруєння:

"Львів'яни, гості нашого ресторану "Княжий двір"!
Маємо для вас важливе повідомлення та хочемо прокоментувати ситуацію, що склалася останніми днями у нашому ресторані.

28 липня у нашому закладі проводилися святкування. А вже 30 липня до нас почали надходити скарги на отруєння гостей.
За час існування нашого закладу (понад 15 років роботи) такий інцидент відбувся вперше.
Ми впевнено можемо заявити, що наша кухня не лише смачна, але й безпечна! Це підтвержується нашим успішним досвідом роботи у сфері харчування та численні позитивні відгуки наших гостей протягом багатьох років.

На нашу думку, причиною отруєння могли стати продукти або ж алкогольні напої, що клієнти принесли до закладу із собою (під свою відповідальність).
На час проведення розслідування, ми тимчасово зупинили нашу діяльність та активно співпрацюємо з державними органами, допомагаючи їм, надаємо всю необхідну інформацію для з’ясування причин та умов отруєння.
Ми висловлюємо щирі співчуття гостям, з якими відбувся цей неприємний інцидент.
Також звертаємося до представників ЗМІ: просимо не робити висновків до оприлюднення результатів дослідження. Ми відкриті до коментарів, готові надати будь яку інформацію, тому просимо дзвонити на тел: 0979345425
або ж писати на e-mail: knyzhyy-dvir@ukr.net.

З повагою, Адміністрація "Княжий двір»

Нагадаємо, що на Львівщині люди потрапляють під крапельниці: відвідувачів труїть місцевий ресторан

Як раніше повідомляв "Знай.ua", 30 липня у Сколівьку центральну районну лікарню о 13:45 потрапив чоловік із укусом змії. Медики ідентифікують його стан як середньої тяжкості.

Також портал "Знай.ua" писав, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської центральної районної лікарні потрапило шестеро осіб.