До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської центральної районної лікарні потрапило шестеро осіб.

Як стало відомо, люди були запрошені на святкування хрестин та дня народження в ресторані "Княжий двір", що знаходиться у селі Сокільники Львівської області.

Під час святкування гостям стало зле і вони були направлені до лікарень із діагнозом "отруєння".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі медики надали кваліфіковану допомогу, стан пацієнтів середньої тяжкості.

Причину отруєння зараз встановлюють експерти.

Літні частування часто закінчуються проблема з кишківником, тому що під час спеки їжа псується набагато швидше, а у м'ясних продуктах швидко розвиваються шкідливі мікроорганізми. Тому слід бути обачнішим із вживанням продуктів у жірку погоду.

Нагадаємо, що в Запорізькій області, як і в цілому, в курортних містах Азоского моря, збільшилася кількість випадків захворювання гострою кишковою інфекцією.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Дніпрі поширилася історія про дівчину, яка вбиває собак і закликає інших робити так само.

Також Знай.uа писав про те, що відомий російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що його могли отруїти у СІЗО.