Як уже писав сьогодні портал "Знай.ua", в Пустомитівському районі Львівщини було госпіталізовано шестеро людей з харчовим отруєнням. Всіх постраждалих об'єдную спільне частування в ресторані "Княжий двір" в селі Сокільники.

Наразі спливли нові подробиці інциденту.

Як повідомляє регіональний лабораторний центр Моз, за минулі два дні (30 та 31 липня) до медиків за допомогою звернулисявже одинадцять людей. У них діагностовано харчове отруєння. Десятеро знаходяться в стаціонарі клініки, один перебуває на амбулаторному лікуванні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Усі постраждалі жаліються, що частувалися у ресторані "Княжий двір", тому спеціалісти взялися за детальне розслідування справи, а експерти встановлюють причину масового отруєння.

Як видно, "Княжий двір" в Сокільниках помітно додає собі у рейтингу.

Нагадаємо, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської центральної районної лікарні потрапило шестеро осіб.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у місті Стрий отруїлися троє людей, серед них - 16-річна дитина

Також портал "Знай.ua" писав, що як стало відомо, на Львівщині постраждала дитина від укусу змії.

https://www.youtube.com/watch?v=aGPVYX_XF2U