У Перемишлянському районі у лісозмузі виявили тіло чоловіка. Поліцейськими попередньо встановлено, що смерть пенсіонера настала внаслідок нещасного випадку, зокрема від падіння дерева.

Перемишельське відділення поліції про знайдене тіло без ознак життя повідомили 9-го липня. Слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, встановила особу загиблого: 74-річний мешканець міста Перемишляни. Також попередньо встановлено, що пенсіонер, швидше за все, загинув під час заготівлі дров, зокрема від травм, отриманих внаслідок падіння на нього дерева.

Поліцейські продовжують з'ясовувати обставини події, але вже було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Також призначені експертизи.

Нагадаємо, що львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь, упавши, не зміг самостійно піднятися.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а семе вадами зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Також портал "Знай.uа" писав, що з'явилася інформація про те, що Верховний суд Українидозволив визначати заробітну плату громадянам у іноземній валюті.