Львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь, упавши, не зміг самостійно піднятися.

Узявши дозвіл родичів на відкриття дверей, аварійній службі не вдалося відчинити двері. Патрульний Василь Тарнавський спільно з інспектором ДСНС за допомогою двох драбин заліз на балкон 4 поверху, таким чином відчинивши двері бригаді швидкої медичної допомоги.

Чоловік лежав серед квартири та навіть не міг поворухнутися. Патрульний разом із лікарями перенесли чоловіка на ліжко для обстеження. Тепер він у цілковитій безпеці.

Дії Василя Тарнавського заслуговують уваги, адже він був рішучим та не вагався, заради життя людини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що статистика стверджує, що жінки Львівщини вступають до шлюбу значно раніше, ніж чоловіки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а семе вадами зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Співробітники ДСНС врятували собаку, що впала в водопровідний колодязь.