Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей показав той самий момент, який розбудить гордість за Україну та українців у всьому світі.

Зовсім недавно він разом з іншими зірками шоу-бізнесу згадували минулий рік і запуск нового сезону шоу "Танці з зірками". Наразі відомо про повернення одразу кількох проектів на телеекрани країни. Проте Юрій не про це.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

"У цьому сила українців! Віталій Миколенко, перед матчем "Евертона" з "Вест Хемом", віддав свою куртку мерзлій на вітрі дівчинці! Слова зайві!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Перед футболістами було лише дві дитини - дівчинка та хлопчик. І якщо Віталій накрив дівчинку своєю курткою, то хлопчика зігріти ніхто не захотів. У цьому матчі "Евертон" здолав суперника з рахунком 1:0.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віталій Миколенко, фото: Instagram
Віталій Миколенко, фото: Instagram

"Пишаюся, українці найкращі", "Ми непереможні", "Це хороший вчинок, справжнього чоловіка", "Сила в єдності та коханні", "Справжній чоловік", "Ось мені чисто цікаво, знайдеться якесь чмо, яке напише погано про цей вчинок", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Голос країни" повертається, але Юрій Горбунов розповів про зміни: "Чи правильно зрозуміла?"

Як повідомляв "Знай.uа", збірна України зіграла один із найгірших матчів за останній час: були на полі, як переможці всього

Знай.uа писав, Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."