Знаменита українська співачка Ірина Федишин видерлася на танк і показала свою головну гордість. Яскравим знімком зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин має велику армію шанувальників, з якою намагається постійно контактувати та радувати новими фото та відео як з особистого життя, так і з виступів.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу вона поділилася видовищним знімком, зробленим під час виступу для українських захисників. Ірина Федишин вилізла на танк і, піднявши в руках український прапор, зняла цей момент у компанії воїнів. Зірка зазначила, що пишається бути українкою й де і для кого б не виступала завжди бере з собою прапор.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Прапор зі мною на кожному концерті, з початку кар'єри на багатьох континентах розгортаю його з гордістю, що я українка.
Під цим прапором нашу землю героїчно захищали наші діди та прадіди. Сьогодні історія повторюється, у нас знову один і той самий ворог, знову молоді хлопці жертовно захищають нашу Україну", - наголосила Ірина Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин у тоненькій вишиванці похвалилася стиглими яблучками: "Яка ж ви мила".

Також наш портал інформував, співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї та запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає".

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".