У Львові продовжують орудувати нічні вандали - так у п'ятницу, 5 листопада, містяни помітили розмальований пам'ятник Степану Бандері, що знаходиться на вулиці Митрополита Ангеловича.

Про інцидент повідомив Telegram-канал "Типовий Львів" та опублікував фото з місця.

"Вночі хтось розмалював пам'ятник Степанові Бендері", - йдеться у підписі під фото.

У Львові обмалювали постамент Степанові Бандері, фото: Типовий Львів

Вандали займалися своєю чорною справою вночі, тому свідків злодіяння наразі не знайдено. Правоохоронці сподіваються на камери вуличного спостереження і зараз їх ретельно перевіряють.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Львові обмалювали постамент Степанові Бандері, фото: Типовий Львів

Фарбу розпилювали з балончика і пошкодили доволі велику площу постаменту, до якого зїжджаються патпріоти із усієї України та який є однієї із візитівок Львова.

У Львові обмалювали постамент Степанові Бандері, фото: Типовий Львів

Варто нагадати, що це не перша вандальська атака на Степана Бандеру. Так взимку минулого року пам'ятник облили червоною фарбою, яка нагадувала кров. Однак чи знайшлися тоді злочинці, наразі невідомо.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал " Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також " Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму