Спочатку всім християнам відомо, що свята Праведна Анна виступає в якості покровительки всього жіночого.

Разом з чоловіком Святим Іоакимом з Божої милості вони стали батьками майбутньої матері Ісуса Пресвятої Діви Марії. І сама Праведна Анна вважається покровителькою вагітних, прачек і вишивальниць, тому дуже важливо жінкам молитися святий, і просити про легкі пологи, достатній кількості молока і здоров'я малюка.

Молитва, фото: Facebook
Молитва, фото: Facebook

Пропонуємо вашій увазі особливу, покровительську молитву, яку має прочитати кожна — 7 серпня.

***

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

З серцем, повним найщирішої пошани, доводиться перед Тобою, блаженна Свята Анна! Ти-це упривілейоване і особливо улюблене створіння, яке своїми дивовижними чеснотами і святістю заслужило собі у Бога на найвищу милість: дати життя скарбниці всіх ласк, тієї блаженної між жінками, Матері втіленого Слова, Пресвятій Діві Марії. Прошу тебе, наймиліша Свята, зволь прийняти мене в число твоїх праведних слуг.
Обіцяю тобі, все моє життя вірно тебе почитати.
Візьми мене під свою могутню опіку і випроси мені у Бога ласку, щоб я дбав(-а) за ті чесноти, якими ти так щедро була прикрашена.
Випроси мені, щоб я пізнав (- ла) свої гріхи і правдиво жалував (- ла) за них, жваво любив Ісуса і Марію і вірно і постійно виконував (Ла) обов'язки свого стану.
Визволи мене від усіх небезпек в цьому житті і прийди до мене за допомогою в годині моєї смерті, щоб я врятував(-ла)ся і отримав(-ла)ся до неба і там разом з тобою щаслива мати, величав(-ла) і вихваляв(-ла) Слово Боже, що сталося чоловіком в лоні твоєї Пресвятої дочки, Діви Марії.
Амінь.

Молитва, pixabay.com
Молитва, pixabay.com

Нагадаємо, 6 серпня - День святих Бориса і Гліба: прикмети на погоду і зцілюють молитви святим

Як повідомляв "Знай.ua", Митрополит Онуфрій розповів, чому важливо звертатися до Богородиці у важкі хвилини

Знай.ua писав, День Почаївської ікони Божої Матері: головне диво святого образу