У Львові дівчина постраждала, забравшись на цистерну товарного поїзда.

Подія трапилася на станції Підзамче. 26-річна дівчина забралася на цистерну товарного поїзда, ймовірно, для того щоб зробити селфі. Однак вона постраждала від ураження струмом.

"9 липня о 20.35 на станції Підзамче на залізничній цистерні було виявлено тіло мешканки Львова 1995 року народження, яка отримала ураження струмом від контактної мережі", - розповіли представники Департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Постраждала була госпіталізована з сімдесятьма відсотками опіками тіла.

Інформація також була підтверджена депутатом Львівської міськради Ігорем Зенкевичем. Подія, за його словами, сталася поруч з Ковельською вулицею.

(Дівчина), за словами свідків, бажаючи зробити селфі, вилізла на цистерну поїзда і її вдарило струмом
, - повідомив він.

https://www.youtube.com/watch?v=cTMBJ_d48Pk

Згодом телеграм-портал Perepichka News опублікував відео з місця даної події.

Нагадаємо, у тому, що Інтерсіті зійшов з рейок, винні всі-міністр, наглядова рада і виконуючий обов'язки голови Укрзалізниці-екс-керівник УЗ.

Як повідомляв Знай.ua, Негода перетворила вулиці українських міст на річки. Дощі та шквали створили труднощі для місцевих жителів.

Також ми во Львові чоловікові, який намагався продати дівчину в сексуальне рабство дали умовний термін. Яворівський районний суд виніс вирок жителю обласного Миколаєва, який намагався вивезти молоду львів'янку до Німеччини працювати повією. Відомо, що чоловік отримав умовний термін.