Суд засудив чоловіка, який намагався продати молоду львів’янку у сексуальне рабство.
Про це повідомляє ZAHID.NET.
Так, стало відомо, що Яворівський районний суд виніс вирок мешканцю обласного Миколаєва, який намагався вивезти молоду львів’янку у Німеччину працювати повією. Відомо, що чоловік отримав умовний термін.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

Слідство з'ясувало, що 30 жовтня 2019 року Тарас Пристай зустрівся з Віталіною Т. у львівському ТРЦ Victoria Gardens. Дівчина перебувала у скрутному становищі та нещодавно пішла з дому. Чоловік переконував її поїхати у Німеччину працювати повією та обіцяв, що їй платитимуть 30 євро за 15 хвилин роботи.

Віталіна Т. погодилась на пропозицію Пристая. 5 листопада чоловік намагався перевезти дівчину через пункт пропуску Грушів — Будомєж. Чоловіка затримали поліцейські ще до перетину кордону. Його звинуватили у торгівлі людьми.

Уже на суді чоловік визнав свою провину та попросив суд не карати його суворо. Натомість дівчина надіслала заяву, де написала, що претензій до Тараса Пристая не має.

Суддя Наталія Кондратьєва звільнила Пристая від відбування покарання з іспитовим терміном два роки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще