У Львові у День захисту дітей, 1 червня запрацює дитяча залізниця. Минулого року через пандемію та карантинні обмеження вона залізниця не працювала.

Відкриття руху проїздів відбудеться об 11.00 год на станції Паркова, що на вул. Франка, 156, передає Тvoemisto.tv.

Як розповів директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер цього року вартість квитків на дитячу залізницю буде дещо вищою – для поїздки дорослого в одну сторону ціна становитиме 25 грн (а не 16 грн, як минулого сезону), а для дітей – 12,50 грн (а не 8 грн, як було раніше).

Дитяча залізниця, фото  Тvoemisto.tv
Дитяча залізниця, фото  Тvoemisto.tv

Працювати Львівська дитяча залізниця буде упродовж цілого літа і аж до останньої неділі вересня, але лише по суботах, неділях та святкових днях – з 12.00 до 14.00 та з 15.00 до 17.00.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Минулого року через карантин та пандемію, Львівська дитяча залізниця цілий сезон не працювала, відтак, ми не набирали й дітей на навчання. Сподіваюсь, що цього року зможемо нормально попрацювати і вже з 1 жовтня на навчання у гуртки юних залізничників почнемо набирати учнів 5-6 класів", – каже Дмитро Венгер.

Дитяча залізниця, фото  Тvoemisto.tv
Дитяча залізниця, фото  Тvoemisto.tv

Зараз, як розповів директор Львівської дитячої залізниці, вагони готують до експлуатації – їх відновлюють, наново фарбують та вставляють побиті вікна.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, львів'ян впустили на галицьке весілля 50 років тому: "Часи важкі, зате почуття справжні"