Львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.

Відповідними кадрами у соціальній мережі фейсбук у спільноті " Львів стародавній - фото, відео та історії " поділився львів'янка Oksana Veres.
Так, львів'янам показали весільне фото пари, яка одружувалася у 1957 році. На фото зображена вся родина. По середині фото звісно ж молодята - наречена у весільній сукні та з вінком на голові та наречений у класичному костюмі. По боках від головних винуватців свята розташовані родичі, які прийшли розділити з ними всю радість.
Що цікаво, на фото того часу майже ніхто не посміхається. Їх обличчя дещо напружені, але все одно добродушні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"1957рік. Львів. Весілля мого дідуся та бабці", - сказано у підписі під фото.

Користувачам мережі припала до душі весільна світлина того часу і вони прийнялися коментувати її.

"Такі всі симпатичні, гарний родовід", "Як цікаво дивитися такі світлини! Ностальгійно", "Гарна родина!", "Гарне, а де столи?)", "Яка гарна світлина", "Важкі часи були, а стосунки справжні", "Гарно....одружувалися, народжувалися родини....не те що зараз, цивільні шлюби.....", "Дуже гарні!", - такі коментарі залишити користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.