Львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках минулого століття.

Відповідні кадри опублікував у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Львів стародавній - фото, відео та історії" львів'янин Богдан Іванович.
Так, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром. Під пахвою львів'янка тримає маленьку дамську сумочку. Попри те, що за верхнім одягом видно, що на вулиці вже прохолодно жінка одягла туфлі на підборах аби виглядати жіночно та стильно. Все це вона доповнила оригінальним головним убором.

Скріншот посту у фейсбук
Скріншот посту у фейсбук

Львів'янам не аби як сподобався стиль жінки, тому вони почали осипати її компліментами у коментарях під опублікованим фото.

"Була справжня природна краса, не те, що зараз, накачані губи, вибиті брови, нарощене волосся ...СМІХ, ПРОСТО ЦИРК НА ДРОТІ...", " У Львові такі пані й мешкали, акуратні, культурні й виховані, асвабадітєлі приїхали впроваджувати і впровадили свою культуру, ніби в глуху провінцію, а яку ми всі добре знаємо", "Поважна ПАНІ!", "Дуже гарна жіночка", " Красива, елегантна, вишукана!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.