Вже на повну почався дачний сезон і незабаром городники будуть збирати свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.
Тому вони роблять заготовки з решти овочів. Пропонуємо вам швидкий і перевірений рецепт холодної аджики, яка не потребує варіння. Цим рецептом поділився портал "Улюблені рецепти".

Фото: "Любимые рецепты"
Фото: "Любимые рецепты"

Інгредієнт
✓ Помідори - 4 кг.
✓ Перець болгарський - 1,5 кг.
✓ Перець чилі - 3 шт.
✓ Часник - 200 гр.
✓ Оцет — (9%-ний) - 200 мл.
✓ Сіль — 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
Для початку потрібно помити помідори і перець і обсушити їх. З перцю (болгарського і чилі) зрізаємо плодоніжки, насіння залишаємо. Часник чистимо. Все перекручуємо через м'ясорубку, вливаємо оцет і додаємо сіль.
Все гарненько перемішуємо і залишаємо в спокої на одну годину. Через годину знову перемішуємо і укладаємо в чисті сухі банки. Зберігаємо аджику в прохолодному приміщенні.
Приємного апетиту!