У Львові продовжуються ремонті роботи на вулицях Степана Бандери та Богдана Хмельницького. До того ж на вулиці Тараса Шевченка також розпочнуть ремонт, всі дозвільні документи вже готові.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що спочатку активні роботи будуть проводитися там, де їх почали раніше. Це робитимуть для того аби у намічений строк завершити роботи.

Ремонт дорог - фото pixabay.com
Ремонт дорог - фото pixabay.com


"В першу чергу, ми активно продовжуємо ремонтні роботи там, де вже їх раніше почали. Мова йде про вулиці Степана Бандери та Богдана Хмельницького. Зараз розпочинаємо новий етап по вул. Шевченка, вже є всі дозвільні документи. Тривають роботи по вул. Пекарській, там дуже великий об’єм роботи. Також відновлюємо роботи по вулиці Пилипа Орлика – другу частину цієї дороги маємо закінчити в цьому році", - розповів Садовий.

Попри великий обсяг робіт у Львові планують розпочати ремонт дорожнього покриття і на інших вулицях. Зокрема, у 2021 році планують почати ремонт вулиці Мазепи та Грінченка. Не омине ремонт і вулиці Замарстинівську та Суботівську, де мікрорайон Рясне – 2 планують з’єднати з Левандівкою.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще