Львів'янам пропонують пограти в раніше популярну гру "гумки". Про це повідомили на порталі Львівської міської ради.

Музей Львова (МуМі) запустив акцію до Міжнародного дня музеїв в рамках якої запропонував жителям міста пограти в раніше популярну гру "резинки".

Для участі в Акції необхідно зняти відео в якому можна показати вміння грати в гру, поділитися спогадами пов'язаними з нею, розповісти правила або навчити когось грати.

Відео потрібно опублікувати 18 травня в соцмережах Facebook або Instagram , а також позначити хештегами #граезинки і #mumilviv.

У Міжнародний день музеїв 18 травня пограти в гру можна буде і в приміщенні музею міста на площі Ринок. У цей день роботу музею продовжать до 21:00.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Акція в музеї Львова: city-adm.lviv.ua
Акція в музеї Львова: city-adm.lviv.ua
акція в музеї Львова: city-adm.lviv.ua

Варто відзначити, що в музеї готується перша виставка "Подорож героя. Останній тиждень літа", яка розповість про знайомство дитини з містом. До її створення активно залучають мешканців Львова, які діляться спогадами та предметами з дитинства.

В даний момент в музеї працює "лабораторія дитинства", де львів'яни можуть відсканувати фотографії та слайди, записати розповідь на відео або скласти карту своїх дитячих пригод.

Графік роботи музею: Вівторок-Неділя з 11:00 до 18:00.

Львів, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Львів, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що як знайомилися українці 100 років тому, архівні фото: коли не було Tinder

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаров зі "Світу навиворіт"здивував українців, таких Карпат ви ще не бачили: "Гуцули в інста-будинках"

Також, "Знай.uа" писав, що киян запросили на планету Динозаврів