У Львові суд вирішив долю одного із студентів, який облив фарбою пам'ятник Степану Бандері. Хлопцю дали чотири роки ув'язнення, але вирішили обмежитися іспитовим терміном.

Як з'ясувало слідство, студентам заплатили по 1000 грн за те, щоб вони облили пам’ятник фарбою. Поліція уже знайшла замовника злочину і проти нього ведеться окреме розслідування. Відомо, що він замовив осквернення пам’ятника Бандері через власну ідеологічну неприязнь. Майнову шкоду від дій вандалів оцінили у 7100 грн.

В ніч на п’ятницю, 5 лютого, вандали пошкодили пам’ятник Степану Бандері у Львові. Зазначається, що пам’ятник облили червоною фарбою.

За інформацією правоохоронців, повідомлення про пошкодження пам’ятника надійшло близько 2:30 ночі. Також відомо, що вандали кинули в пам’ятник щонайменше дві пляшки з червоною фарбою. Унаслідок постамент пошкоджений з переднього та заднього боку.

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали розбили фонтан заради наживи, комунальники в сказі: "Дуже руки свербіли?"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Ума, как у черепашки"